7 Mayıs 2015 Perşembe

Palivor Çiftliği Nişantaşı 2.Şube Açılışı

Mekan sahipleri  Emre & Kerem Oral kardeşler 2.şubenin açılmasının keyfini bizlerle paylaştı.



Daha Bebek şubelerine gitmeye fırsat bulamamışken,açılış için gelen davete katıldım.Açılışlar kalabalık olur elbet ama burada bulunan kalabalık oldukça keyifliydi,neden mi ?


Öncellikle,organizasyon ekibi oldukça başarılıydı bu da etkinliği üst seviyelere taşıyor.Masalar önceden hazırlanmış,basın yerini almıştı tüm etkinlik sürecinde servis güleryüzlü ekip tarafından hiç aksamadan yapıldı.



Trakya bölgesinde yapılan özel şaraplar ve peynirler haricinde birçok Palivor ürünü davetlilere sunuldu.Tatlılar tabii ki bu şubede de Merry's imzasını taşıyor.


Palivor ürünlerine şubelerinden ve çeşitli marketlerden temin edebilirsiniz.Peynirin her türünü seven biri olarak burada bulunan peynirleri bir hayli beğendiğimi söylemeliyim,sadece peynirler değil et ürünlerinden,reçellere,üzüm sularına kadar geniş bir yelpaze satışta.





Beyaz sosis tadıyla olduçka farklı pufuduk pufuduk ağızda dağılıyor.



Açık alanda bulunmasından dolayı yaz aylarında Nişantaşı turu ardından bir şeyler atıştırıp,şarabınızı yudumlamak için burayı tercih edebilirsiniz.Cadde üstü mekanların gürültü ve kalabalığından uzak olmasıyla sakinliği sevenlere hitap ediyor.Yakın zamanda kahvaltı için ve o meşhur suflesi için uğrayacağım anlayacağınız Palivor için anlatılacak çok şey var :)

İletişim ;

Reasürans Çarşısı / Nişantaşı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder