5 Nisan 2015 Pazar

Kadıköy'ün Favori Mekanlarından "My Chef Cafe Bar Brasserie "

Kadıköy de yemek yemek için akla gelen ilk yerlerden oldu kendileri,yer bulmak özelikle akşam saatlerinde oldukça güç. Happy Moon's ayarlarında bir hizmet sunuyorlar diyebilirim.


Böyle boş görmek neredeyse imkansız..


Limonatası fena değil ama çokta iyi değil,yemek porsiyonları her daim büyük bir tabağı iki kişi paylaşmanın faydası var.Çok aç olmamıza rağmen bir dürüm bir de Combo Tabağı söyledik tabii ki bitiremedik :)


Cheddarlı Et Dürüm ; 17 TL.

Combo tabağında patates oldukça boldu,onun yerine diğer aperatifleri koysalar daha iyi olur diye düşünmekteyim,tavuk parçaları sosla birleşince hiç bitmese dedirtiyor.

         
Combo Tabağı 19 TL.

Kalabalık saatlerde gürültüyle katlanmak gerek, sakin zamanını yakalarsan yediğinden daha çok keyif alabilirsin.Konum olarak merkezi yerde olduğundan bulma sıkıntısı çekmeyeceksin.Salataları devasa boyutta söylemeden geçemedim,salata bile yemeğin yerini alabilir.Bir de ekmek içinde çorbaları var ki onu yiyerek doymamak imkansız.Arkadaş buluşmaları,bir şeyler yeyip kalmak için ideal ama öyle saatlerce oturur musun bilemedim :) Fiyatlar yemekle oranla iyi , seçenek bol olduğundan karar vermek zor biz baya oyalandık seçmeye çalışırken.


İletişim;

  • Sakızgülü sokak No:24 kadıköy
  • 34710 İstanbul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder