25 Mart 2015 Çarşamba

Nerede O Samimi Cafeler ? İşte Kulis Cafe



Sıcacık bir Cafe burası daha çiçeği burnunda ve gelişime açık.


Başlangıçta mantımın yanına gelen içeceğimin sunumu,sıradan bardak sunumlarından sıkılmışken hoş geliyor...
Mntısı


Elmalı turta her tatlı sofrasında aradığım ve doyamadığım lezzet,şerbetti sostu gibi ekstra tatlara ihtiyaç duymadan elmayla tarçının muhteşem buluşumu üzerine pudra şekerini isteğe bağlı koymaktan yanayım ben :)


Menü daha tam tamamlanmamış eklemeler olacakmış,bakalım daha hangi tatlar bizi karşılayacak merak konusu.


Streç ile koruma altındalar,hijyen önemli ne yazık ki birçok işletme görsellik açısından süsleyip püsleyip üstlerini örtmeyi es geçiyorlar.


Ürünler günlük hazırlanıp dolapta yerini alıyor geriye seçmesi kalıyor. İşte benim favori tatlım kadayıflı muhallebi hafif tatlı sevenler bu tatlıya bayılacak çıtır çıtır kadayıfa biraz ceviz eklenirse diye fikrimi sundum bir daha gidişimde eklenmiş mi göreceğim :)



Porsiyonlara göre fiyatlar uygun çoğu yerde minicik lezzetlere verdiğimiz fazla ödemeleri düşününce burası "oh be" dedirtti verdiğimizin karşılığını afiyetle yiyebiliriz.



Yer fıstığı sevenler üstte gördüğünüz karamelli tatlı sizin için.


Dımdırırım Laz Böreği karşınızda hadi gelin yanına çayımızı söyleyip keyfini sürelim,çay kolikler için Çaylaş var bira bardağı boyutlarında doya doya için diye...


Çayınızı nasıl alırdınız ? Son günlerin meşhur trileçeleri burada da baş köşede tabii bitmeden yetişirseniz :)


Hep anne elinden çıkma tatlar yok burada birkaç tatlı dışarıdan alınıyor çikolata ve orman meyvalı pastaları kahveyle pek iyi gidecektir.
Mekan sahipleri genç ve dinamik çiftimizin güzel ağırlamasıyla keyifli bir akşam geçirdik. İcadiye taraflarında olduğumda adresim belli artık,sohbetinize eşlik edecek tatlarla sizleri bekliyor bu o özlediğimiz samimiyette ki cafe.

Özel günler için sipariş verebilir isterseniz mekanda da kutlayabilirsiniz.

Unutmadan,içeride çeşitli oyunlarla zamanınızı eğlenerekte geçirebilirsiniz,ye git bakışıyla değil de oturun keyfinize bakın bakışında olan yerler yok denecek kadar azken,değerini bilmek gerek diye düşünüyorum böyle yerlerin...



İletişim:
0535 763 1442

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder