19 Mart 2015 Perşembe

Mürekkep'te Çikolata Partileri

Çikolata deyince hepimizi bir heyecan sarıyor tabii hele bir de Partisi olunca...
Mürekkep epey zamandır periyodik şekilde düzenliyor tatlı etkinliği ne  kadar çikolata olsun gerisi mühim değil desekte öyle çok ahım şahım şeyler yok malesef,çikolata şelalesi küçük ve etraf epey batıyor haliyle...


Bar kısmına diziliyor çikolata çeşitleri her etkinlikte çeşitlilik biraz daha artıyor bu nedenle umut vaad ediyor :) Ama farklı bir şey ararsanız yok diyebilirim hemen her gün ulaşabildiğimiz,bildiğimiz çeşitler.Bence bu partiye özel bir çikolata olmalı buradan duyrulur...


Giriş ve etkinlik için ücret alınmıyor,ekstra siparişleriniz için ödeme yapıyorsunuz.Yoğunluğa göre servis hızı değişiyor,müzikler güzel çikolatanın verdiği enerjiyle orantılı.



Bir müddet sonra çikolataya doyuyorsunuz tabii o yüzden şelalenin yanında meyvelerle dengelemelisiniz.


Parti öncesi isterseniz yerinizi ayırtım yemek yiyebilir tatlı niyetine çikolatalara geçebilirsiniz aralarında brownie ve kurabiyelerde yer alıyor.Mürekkebin dekorunu beğeniyorum yormayan ferah bir konsept var,çalışan ekipte genç ve dinamik.



Birçok farklı etkinlik düzenliyorlar,haberdar olmak için Facebook ve İnstagram sayfalarını takip edebilir,İtalyan ve Meksika mutfaklarına yolculukta yapabilirsiniz.



Gecede çektiğim fotoğraf ve videoları instagram hesabım :pillibebegindunyasi 'nda paylaşıyorum :)


Kitap seven mekanları ayrıca sevdiğim doğrudur ! :))


İletişim:

Adres: Refik Saydam Caddesi Evliya Çelebi Mahallesi No: 15 Şişhane - İstanbul Beyoğlu 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder