19 Şubat 2015 Perşembe

I LOVE MAMA Swing Brunch :)

Evet başlıktan anlaşılacağı gibi burayı seviyorum. Renklerin içinde karnaval havasında hissetiren konseptiyle ve özel lezzetleriyle kendimi mutlu hissettiğim yerlerden oldu Mama Shelter İstanbul.
Yazın teras partilerine denk gelemediğimden önümüzdeki yazı heyecanla bekliyorum. Özellikle etkinliklerini takip etmenizi öneriyorum farklı konseptlerle düzenlenen lezzet ve müzik dolu seçenekler ilginizi çekebilir. Öncelikle Mama's Swing Brunch hakkında bilgiler paylaşacağım.


Ayda iki Pazar gününe denk gelen bu brunch oldukça çeşitli açık büfeyle önce gözünüze sonra miğdenize neşe katıyor. Tek eksiği etrafta garson eksikliği ve sürekli çay,kahve için kalkmanızın gerekmesiyle orada oluşan sıra ve düzen dağılması diyebilirim umarım buna bir çare bulunur en azından çay,kahve servisi masalara sağlanır :) 
Onun dışında bir kusuru yoktu bana göre,önce Dj eşliğinde kahvaltınızın tadını çıkarıyor ardından Canlı müzikle ister dansçıları izleyip kokteylinizi yudumluyor isterseniz de onlara dahil olup ritme kapılıyorsunuz.
Gelelim fiyatına, 89 tl dahilinde 1 kokteylde bulunduruyor.Saat aralığı genişliği,yiyecek çeşitlilliliğiyle hem kahvaltı hem öğleni bir arada geçirmiş oluyorsunuz. Ayrıca dinlemek için gitseniz müzik grubunu zaten ücretin yarısını vermiş bulunacağınızdan konsept şeklinde böyle bir brunch için normal fiyatlandırıldığını düşünebilirsiniz.



Masaların aralıklı genişliği sayesinde sıkıntı yaşamadan istediğinize ulaşabiliyorsunuz.



Pancake ve kreplere doyum olmuyor,aman dikkat diğerlerine yer bırakmak gerek :)




Karar vermek zor olsa da az az çoğunu tatmanızı tavsiye ederim.



Hadi bir Pazar gününüzü burada geçirin ve bu keyfi sizde yaşayın, karşılaşıp iki sohbet etmek dileğiyle. Yakında diğer konsept ve lezzetleriyle yorumlar burada olmaya devam edecek takipte kalın...


İletişim:
  1. Adres: Mehmet Akif Ersoy Mh., Ş. Hüseyin Ay Sk No:50, 34421 Istanbul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder