20 Mayıs 2015 Çarşamba

Suadiye'nin En Yenisi "Marlon Suadiye"

Gezmekten yazmaya fırsat bulamadığım günlerdeyim o kadar çok mekan birikti ki yazılacak ha bugün ha yarın derken bir baktım iki hafta geçmiş bile Marlon'u yazmamışım,mekan eskimeden girmeliyim :) Eski Suadiye Cafe'yi biliyorsanız,burası işte oranın yerine açıldı,konsept hemen hemen aynı dekorasyon ile oynanmış daha da oynanacakmış.Önceden de gelip gittiğimden mekanın konumunu zaten seviyorum.


Mekan doğum günü kutlamaları için ideal hem şık hem kapasitesi yüksek,bahçe ve iç kısımla hizmet alanını iyi değerlendiriyor.



Menünün yıldızlarını tatmaya başlamadan havanın sıcaklığına dayanamayıp serin bir şeyler ile başlıyorum.


Ardından şölen başlıyor...


Hem ettten vazgeçmeyip hem sağlıklı yemek isteyenlere şiddetle tavsiye edeceğim Fit Burger doymakla doymamak arası :)


İşte mekanın en ünlüsü "Siyah Kraliçe" karides ve mürekkepli el yapımı makarna damaklarımızda farklı bir tat bırakıyor Kraliçe.


Enginar Salatası


Beef Stroganoff


Lokum Izgara mantar ve patates püresi ile


İşte benim favorim ; pizzaları bugüne kadar yediklerim arasında şimdilik 1. oldu inceliğiyle pişme oranı ve malzemesiyle pizza yemek istediğimde adres belli umarım hep böylr muhteşem kalır! :)



Çikolata ve Vişne sosuyla Chesscake olsa da hep yesek.


Karamelli Trileçe, kendileri yapıyor fabrikasyon değil. Eh tatlıları hızla geçip,akşamı noktalayacaksak, biraz alkol almalı..


Çilek ve Kavunlu Frozen Mojitolarımız barmen o gün olmadığından pek iddaalı değildi kokteyller ama bir daha gidişimde barmenden içip karar vereceğim kokteylleri iyi mi değil mi diye.Keyifli bir akşam geçirdim,rahatlıkla tavsiye ederim belli bir kesime hitap ediyor diyebilirim o nedenle fiyatlar o kesime normal geliyor.

Marlon Suadiye
Suadiye Mahallesi, Plaj Yolu Sokak, No 23, Kadıköy/İstanbul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder