1 Şubat 2015 Pazar

Bir Yılbaşı Gecesi "Garaj"

Başladığından beri büyük bir ses getiren,bilet bulmakta zorluk çektiğim oyunu sonunda yeni yerinde Kadıköy Craft'ta izleyebildim, Yazarı Kemal Hamamcıoğlu ,  



Enis Arıkan ve Güven Murat Akpınar tarafından hayat bulan Orkide ve Kahraman karakterleri oldukça bizden birileri, oyun iniş ve çıkışlarıyla oldukça iyi bir akışa sahip.


"İyi yazılmış rolü güzel parlatırım" dİyen ve Sadri Alışık "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü alan Enis Arıkan ödülü sonuna kadar hak etmiş. Benim için olduğu kişiyi unutturup rolüne inandıran kişi bu işi fazlasıyla başarandır.Güven Akpınar da aynı performansı sahnesine taşıyor bu oyunla.





Bizler oyunlarda kesin bitişlere alışık bir izleyici olduğumuzdan bu oyunda o havada asılı kalan, bir bitişi görüyüroz ve tadı damağımızda yerlerimizden kalkıp ayakta bu iki başarılı ismi ve arkaplanda emeği geçenleri alkışlayarak yerimizden ayrılıyor "Ne oyundu ama"diyoruz.


Bu sezon Kadıköy sahnesinde Çarşamba ve Perşembe akşamları sahnelenen oyunun biletlerini ise Kabataş şubesi ve ya Biletix sayfasından satın alabilirsiniz,hatta bana kalırsa almalısınız ! :)
Diğer oyunlar için takvimini takipte kalın.

Kadıköy şubesi FB Stadının yanında köşk binasında yer alıyor içeride minik bir cafesi bulunuyor.


Oyunun en aradan ama iddalı repliği ise "Birini Sevdiğin zaman,şehrin nüfusu bir'e iner."l

Tel: 0(212) 249 49 66




rtelaş Mah. Meclis-i Mebusan Yokuşu No:15 Kat:6 Fındıklı 34427Beyoğlu İstanbulTelefon:0212 249 49 66 - 0545 249 49 67Web:www.crafttiyatro.comMail:info@crafttiyatro.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder